Over Jumping Joe

Oss

robert van der bolt

 

Wij zijn de familie Van der Bolt, we hebben een pluimveebedrijf in Schaijk (vlakbij Oss). Daarnaast hebben we ook nog een handel in diverse streekproducten.

We zijn in 2017 begonnen met springkussenverhuur, omdat het ons een leuke aanvulling leek op ons bedrijf. En het aardige is natuurlijk dat we hierdoor klanten zien die voor het ene komen en tegelijk met het andere deel van onze business kennismaken. 

In principe halen de mensen bij ons de springkussens zelf op, maar het komt ook nogal eens voor dat we het verzoek krijgen om een kussen te bezorgen en later weer op te halen. En dat valt heel vaak goed in te passen in mijn andere werk, dus dan voldoe ik graag aan zo'n verzoek.

Op z'n Brabants gezegd: "Hou doe!"

 

Robert van der Bolt

Hier kan je je springkussen afhalen:

Busstraat 1
 Schaijk

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag: 09.00-12.00 uur

Heb je onlangs een springkussen bij ons gehuurd? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Met 2 minuutjes ben je klaar, en je helpt ons er enorm mee. Klik hier om je review in te vullen. Alvast bedankt!

 

 

Goede service... Leuke kussens... Diverse keuze en niet duur! Zeker een aanbeveling...Sinds geboorte van onze dochter nog elk jaar 1 gehad op haar familiepartijtje!!! Groot succes en de volwassenen kunnen lekker kletsen! Ze wordt volgend jaar 9!

5
Eugenie Krops, Oss

Makkelijk reserveren, goede service, vriendelijke mensen!

5
Marie Noëlle van Dieten, Schaijk

Super service, mooie prijs en volop keus! De kinderen hebben enorm genoten.

4
Anja Bijveld, Nuland