Over Jumping Joe

Oss

robert van der bolt

 

Wij zijn de familie Van der Bolt, we hebben een pluimveebedrijf in Schaijk (vlakbij Oss). Daarnaast hebben we ook nog een handel in diverse streekproducten.

We zijn in 2017 begonnen met springkussenverhuur, omdat het ons een leuke aanvulling leek op ons bedrijf. En het aardige is natuurlijk dat we hierdoor klanten zien die voor het ene komen en tegelijk met het andere deel van onze business kennismaken. 

In principe halen de mensen bij ons de springkussens zelf op, maar het komt ook nogal eens voor dat we het verzoek krijgen om een kussen te bezorgen en later weer op te halen. En dat valt heel vaak goed in te passen in mijn andere werk, dus dan voldoe ik graag aan zo'n verzoek.

Op z'n Brabants gezegd: "Hou doe!"

 

Robert van der Bolt

Hier kan je je springkussen afhalen:

Busstraat 1
 Schaijk

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag: 09.00-12.00 uur

Heb je onlangs een springkussen bij ons gehuurd? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Met 2 minuutjes ben je klaar, en je helpt ons er enorm mee. Klik hier om je review in te vullen. Alvast bedankt!

 

 

Super service, mooie prijs en volop keus! De kinderen hebben enorm genoten.

4
Anja Bijveld, Nuland

Makkelijk reserveren, goede service, vriendelijke mensen!

5
Marie Noëlle van Dieten, Schaijk

Elk jaar huren wij een springkussen bij Jumping Joe. Reserveren gaat heel eenvoudig en snel! Direct bevestiging via de mail met duidelijke instructies. Het contact met de fam. Van der Bolt verloopt altijd goed en soepel. Zij reageren altijd erg snel en zijn ook erg flexibel in haal/breng tijden wanneer iets net even anders loopt (in je eigen planning).

5
Nathalie Kevenaar,